GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu

Eyl

4F SINIFI DA BİLİMSEL İNCELEME VE GÖZLEM YAPMAK İÇİN ŞEHİTKAMİL BİLİM  MERKEZİNE GEZİ DÜZENLEMİŞTİR.

Eyl

OKULUMUZ 3B SINIFI ÖĞRETMENİ VE ÖĞRENCİLERİ BİLİMSEL ETKİNLİK, GÖZLEM VE İNCELEME YAPMAK İÇİN ŞEHİTKAMİL BİLİM MERKEZİNE GEZİ DÜZENLEDİLER.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu programı yaptık. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Değerli Öğretmenler, Sevgili Çocuklar ve Saygıdeğer Veliler, Yeni bir eğitim-öğretim yılı başlıyor.

Eğitime gönül veren herkesle beraber tarifi imkânsız bir heyecanın içindeyiz. Sevgi, umut ve işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm eğitim-öğretim yılı boyunca kılavuzumuz olsun.  2022/2023 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın dimağlarını sevgi ve saygı ile süsleyecek, gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek   öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, okulla bu yıl tanışan öğrencilerimize ve aramıza yeni katılan meslektaşımıza başarılar diliyorum.