GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri ile Özel Gebze Hisar Koleji öğrencileri artık mektup arkadaşı. Her ay İngilizce Öğretmenleri tarafından belirlenen konularla ilgili birbirlerine mektup yazıp İngilizcelerini geliştirme imkanı buluyorlar.

May

Okulumuzda yürüttüğümüz kitap okuma projemiz kapsamında Rehber Öğretmenimiz Büşra KARATAŞ tarafından "Kitap Ağacı" çalışması yapıldı.

Nis

23 Nisan Şenlikleri kapsamında ,öğrencilerimiz İngilizce dersinde öğrendikleri kelimelerle kendi tişörtlerini tasarladılar.

Nis

İNGİLİZCE KİTAP OKUMA YARIŞMASINI KAZANAN ve YARIŞMAYA KATILAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

"Bir Dilek de Sen Tut" projesi kapsamında yetim veya öksüz öğrencilerimizle Zeugma müzesini gezdik...

Mrt

Tüm okul biraraya geldik, hep birlikte haftada üç ders kitap okuyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz Gazikent Gençlik Merkezinde düzenlenen Tiyatro etkinliğiyle oldukça keyifli zaman geçirdi.