GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu

Kas

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. ÖĞRETMENLERİMİZE e TWİNNİNG VE KA1 HAKKINDA BİLGİLENDİRMELER YAPTILAR. YENİLİKÇİ ÖĞRETİM PROJELERİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN İNCELENDİ.

Kas

OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİMİ GİZLİ OY AÇIK SAYIM YÖNTEMİYLE YAPILMIŞ VE DUHAN AHMET ALİ SÜMBÜL 368 OY ALARAK SEÇİMİ KAZANMIŞTIR.

Kas

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ ÖĞRETMENLERİ ÖMER TAŞ VE HASRET DOĞAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARIN AİLELERİYLE TOPLANTI YAPTI. ONLARIN PROBLEMLERİ, SIKINTILARI ,TOPLUMDAKİ YERLERİ, PROBLEMLERE ÇÖZÜM YOLLARI GÖRÜŞÜLDÜ.

Kas

Okulumuzda 15 Ekim 2017 tarihinde tüm velilerimizin katılımıyla okul aile birliği toplantısı düzenlenmiştir. Velilerimizin okulla ilgili merak ettiği soruların da cevaplandığı toplantı okul aile birliği organlarının seçimi ile devam etti. Okul Müdürümüz Mehmet Fevzi ERDOĞAN toplantıda okul aile birliği ve organlarının gerekliliğini aktardı.

Ekm

SINIF TEMSİLCİLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI. OKUL TEMSİLCİ ADAYLARI SEÇİLDİ VE SEÇİM KAMPANYALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Teknoloji ve internet artık her yerde !!!

Ara

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination Imagination´ a okulumuzda eğitim-öğretime devam etmekte olan Suriyeli öğrenciler ile birlikte katıldık. Öğrencilerimizin hayallerindeki oyuncakları çizmesiyle başlayan çalışmalar çizilmiş olan resimlerin oyuncağa dönüştürüldükten sonra öğrencilerimize teslim edilmesiyle sonlandı. Öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi.

Mrt

Bireyin kişilik oluşumunda en büyük etken olan anne-baba tutumları hakkında velilerimizi bilgilendirme amaçlı seminerin düzenlenmesi

Ock

Okulumuz 3/F sınıfı Öğretmeni Veli GEDİK öğrenci ve velilerinin katkısıyla okulumuza 40 Adet çam fidanı dikildi.Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Haz

Bağımlılığın her türü ile mücadele kapsamında okulumuzda gruplar oluşturduk, öğrencilerimizin etkinliklerle bilinçlenmesini sağlamaya çalıştık...

Haz

OKULUMUZ TİYATRO KULÜBÜ, 4G SINIF ÖĞRETMENİ OSMAN PEKSOY ÖNDERLİĞİNDE "NEŞELİ HAYATLAR" ADLI TİYATRO GÖSTERİSİNİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SERGİLEDİ.

Haz

İngilizce  dersinde işlenen ülkeler konusundan sonra "ÜLKELER HAFTASI" etkinliği düzenlendi. Öğrenciler  kendilerini İngilizce olarak tanıttılar ve seçtikleri ülkelerin halk danslarını sergilediler.

Haz

3H Sınıfı "ENGLISH BAZAAR" etkinliğinde göstermiş olduğu üstün başarı ve gayretten dolayı sinema etkinliğiyle ödüllendirildi. Sinema dönüşü ise birlikte dondurma yenildi.

Haz

Okulumuz 3H sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Remziye GEDİK ve İngilizce Öğretmenleri İrem BAYRAK önderliğinde  İngilizce Pazar etkinliği gerçekleştirdiler. Yapılan kermeste alışveriş dili İngilizceydi.